eTwinning school label

Το σχολείο μας είναι ανάμεσα στα 77 σχολεία σε όλη την Ελλάδα και το μόνο στο νομό Σερρών που τους απονεμήθηκε η ετικέτα του σχολείου eTwinning. Κριτήρια για την επιλογή αυτή αποτελούν η απονομή ετικέτας ποιότητας σε εκπαιδευτικό του σχολείου που συμμετείχε σε έργο eTwinning, η συμμετοχή περισσότερων από δύο εκπαιδευτικούς του σχολείου σε έργα eTwinning, η επιμόρφωση εκπαιδευτικών του σχολείου σε δράσεις eTwinning και η επιβεβαίωση της ενημέρωσης των μαθητών για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Τη χρονιά που μας πέρασε, 2019-20, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες εφαρμογής της τηλεκπαίδευσης λόγω της πανδημίας του Covid 19, οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν με επιτυχία σε δύο ευρωπαϊκά, συνεργατικά έργα eTwinning. To ένα από αυτά, που είχε θέμα περιβαλλοντικό σε συνδυασμό με ρομποτική και τίτλο “Peter and the Wolf: A Contribution for the Conseervation of the EuropeanWolf”, τιμήθηκε με Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας. Σε αυτό πήραν μέρος οι μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης του ολοήμερου τμήματος και οι μαθητές της Δ2 τάξης με τους εκπαιδευτικούς Μανόλη Αλεξάκη, υπέυθυνο του ολοήμερου τμήματος και Άννα Βελίκη, εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας.

Στο δεύτερο etwinning έργο με θέμα την πολυγλωσσία και τίτλο “Polyglot T-shirts” συμμετείχαν μαθητές από τις Δ1, Ε1 και ΣΤ1 τάξεις με τους εκπαιδευτικούς των Εικαστικών, Νίκο Ευστρατόπουλο και Αγγλικής Γλώσσας, Άννα Βελίκη. Στο έργο απονεμήθηκε εθνική ετικέτα ποιότητας στο σχολείο μας και το συνεργαζόμενο σχολείο από την Ισπανία.

Δημοσιεύθηκε στην Προγράμματα eTwinning. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *