Βράβευση προγράμματος ERASMUS+

Στην εκδήλωση Μαθητόκοσμος 2023 και συγκεκριμένα την Πέμπτη, 18 Μαϊου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης ν. Σερρών, Εμμανουήλ Παπάς, βράβευσε το 19ο Δ.Σ. Σερρών και συγκεκριμένα τους μαθητές (τμήμα γαλλικών) που πλέον φοιτούν στο Γυμνάσιο καθώς και την καθηγήτρια γαλλικών Μακρυπούλια Σταματούλα για το πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο ESCALES, L’Europe pour S’ouvrir à la Citoyenneté et l’Engagement par le Sport – (μετάφραση στα ελληνικά: Η Ευρώπη σαν μέσο προσέγγισης της πολιτειότητας και της ενασχόλησης με τον αθλητισμό).

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε κατά τα σχολικά έτη 2020 – 2022 σε συνεργασία με το Γαλλικό Δημοτικό Σχολείο École La Haié Vigné de Caen (Normandie) της Γαλλίας και ως θεματική είχε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με αφορμή την διεξαγωγή τους στο Παρίσι το 2024. Οι Έλληνες μαθητές συνεργάστηκαν με τους Γάλλους εταίρους τους στην πλατφόρμα αδελφοποίησης σχολείων Twinspace και έλαβαν Εθνική ετικέτα ποιότητας από τις Εθνικές Υπηρεσίες Υποστηρίξης στην Ελλάδα και στην Γαλλία.

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420
Δημοσιεύθηκε στην Erasmus+KA2, Γαλλικά, Προγράμματα eTwinning, Σχολικό Έτος 2022-2023, Τάξη ΣΤ και χαρακτηρίσθηκε , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.