Sirris Escape – γαλλικά

Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 μαθητές Στ τάξης του 19ου Δ.Σ. Σερρών με την συνοδεία της καθηγήτριας γαλλικών Μακρυπούλια Σταματούλα επισκέφτηκαν τον 1ο όροφο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών. Συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Σίρις Escape: οδοί και μνημεία των Σερρών” και κατάφερε να αποδράσει η ΣΤ΄2 τάξη του 19ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών (16 παιδιά) – τμήμα γαλλικών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιείται κάθε Τρίτη έως και τις 28 Μαΐου 2024, από τις 11:00 έως τις 12:30 και απευθύνεται στις τάξεις από Γ’ έως ΣΤ’ δημοτικού.

Ελάτε για να γνωρίσουμε καλύτερα τις οδούς και τα μνημεία της πόλης μας μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ψηφιακής και φυσικής απόδρασης γεμάτο γρίφους! Υπεύθυνη προγράμματος η Δρ. φιλόλογος Πολυξένη Ιντζέ. Για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2321098557.

Ευχαριστούμε την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών για την φιλοξενία!!! Μάθαμε πολλές πληροφορίες για την πόλη μας!!!Περάσαμε υπέροχα!!!

Αυτή η δράση εντάσσεται στις δραστηριότητες γνωριμίας των μαθητών με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, στόχος που έχει οριστεί στον Άξονα Αυτοξιολόγησης που αφορά την σχολική Βιβλιοθήκη του 19ου Δ.Σ. Σερρών με συντονίστρια την Μακρυπούλια Σταματούλα, καθηγήτρια γαλλικών.

Δημοσιεύθηκε στην Γαλλικά, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, Νέα, Σχολικό έτος 2023-24, Τάξη ΣΤ και χαρακτηρίσθηκε , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.