“OUT OF THE BOX CHALLENGE 2023”

Μαθητικός Διαγωνισμός φαντασίας και

κριτικής ικανότητας

  «Βάλαμε στόχο να κάνουμε το σχολείο όπως θα έπρεπε να είναι: Ένας χώρος όπου κάθε παιδί θα βρίσκει χώρο έκφρασης, θα αναπτύσσει τις δεξιότητές του, θα παίρνει γνώσεις, αλλά θα καλύπτει και τις συναισθηματικές του ανάγκες. Μία εκπαίδευση που θα τοποθετεί το σχολείο μέσα στην κοινωνία και την κοινωνία μέσα στο σχολείο. Μία εκπαίδευση που θα είναι χτισμένη με χιούμορ, φαντασία και θα χαρίζει εμπειρίες. Ένα όμορφο ταξίδι, με προκλήσεις, με δυσκολίες, με εκπλήξεις, που πάντα θα αφήνει στο τέλος την αίσθηση της ικανοποίησης και της πληρότητας στους ταξιδιώτες του, μαζί με έναν θησαυρό από σκέψεις, στιγμές, εικόνες, αρώματα και γεύσεις. Ένα σχολείο με προσωπικότητα!»

Στο χώρο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών θα πραγματοποιηθεί ο Μαθητικός Διαγωνισμός “Out of the Box Challenge” που διοργανώνει ο οργανισμός Χαρισμάθεια, ο Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 8.00 -13.00 μμ.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και τη διαδικασία συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω κείμενο.

OUT-OF-THE-BOX-CHALLENGE-2023

Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, Νέα, ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, Σχολικό Έτος 2022-2023, Τάξη Γ, Τάξη Δ, Τάξη Ε, Τάξη ΣΤ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.