8ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning

To Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 η Μακρυπούλια Σταματούλα, καθηγήτρια γαλλικών έκανε διαδικτυακά την παρουσίαση προγράμματος ERASMUS+ , ESCALES, “L’Europe pour S’ouvrir à la Citoyenneté et l’Engagement par le Sport” που υλοποιήθηκε με το 19ο Δ.Σ. Σερρών και το École d’Application Haié Vigné de Caen σε συνεργασία με την Γαλλίδα εκπαιδευτικό Carole Migacz.

Η εισήγηση στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning αφορά δραστηριότητες συνεργατικές με εργαλεία τεχνολογίας και επικοινωνίας που αξιοποιήθηκαν στην πλατφόρμα Twinspace κατά τις σχολικές χρονιές 2020-2021 και 2021 – 2022.

Το έργο μας βραβεύθηκε με εθνική ετικέτα ποιότητας σε Γαλλία και Ελλάδα καθώς επίσης έφτασε στους φιναλιστ για το βραβείο Hippocrène που παρέχει το Υπουργείο Παιδείας στη Γαλλία για τα συνεργατικά ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση https://www.youtube.com/watch?v=BRWP_4GlXHQ&t=6770s

(απο 1:52:30)

Για μία ακόμα φορά ευχαριστώ θερμά τον διευθυντή μου Ποργιόπουλο Γιώργο και τους εκπαιδευτικούς που με βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος Άννα Βελίκη, Νατάσα Παπάζογλου, Κρυσταλία Καραμανλάκη, Αλέξανδρο Καντζόγλου, Δόμνα Καβακίδου, Γκουτουλούδη Μαρία, Νίκο Ευστρατόπουλο, Μαρία Αναγνώστου, Στέλλα Ζαραφίδου και την Κική Φαρμάκη καθώς και την πρέσβειρα eTwinning στις Σέρρες Δώρα Γκένιου.

Δημοσιεύθηκε στην Erasmus+KA2, Γαλλικά, Ευρωπαϊκά προγράμματα, Νέα, Προγράμματα eTwinning, Σχολικό Έτος 2022-2023 και χαρακτηρίσθηκε , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.