15ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Στις 26 Απριλίου 2023 η 12μελή ομάδα physical computing του 19ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών παρουσίασε με επιτυχία στην κεντρική σκηνή του Νοησις στα πλαίσια του 15ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής τις δύο εργασίες της 1. “Έξυπνο Αγρόκτημα”-RoboFarmKids και 2. “Line Following-Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών” – MicrobitL.F.CarTeam.

Στην συνέχεια, στον εκθεσιακό χώρο οι μαθητές/τριες της ομάδας εξέθεσαν τις δύο εργασίες τους αυτές αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές του μαθητικού συνεδρίου. Ο κ. Μπαχαράκης, Αναπληρωτής Διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εργασίες μας και οι μαθητές/τριες του εξήγησαν τι κατάφεραν να πετύχουν με αυτές. Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες δώσανε συνέντευξη στο webradio του συνεδρίου.

Στην προσευχή της Τετάρτης 4/5, όλοι οι μαθητές/τριες της ομάδας physical computing πήραν τους επαίνους τους και χειροκροτήθηκαν απο τους μαθητές/τριες του σχολείου για την αξιόλογη εκπροσώπηση του σχολείου μας αλλά και όλου του Νομού (ως μοναδική συμμετοχή δημοτικού σχολείου απο Σέρρες).

Δείτε βίντεο απο την παρουσίαση:

Δείτε το βίντεο απο την συνέντευξή μας:

Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, Πληροφορική, ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, Σχολικό Έτος 2022-2023, Τάξη Β, Τάξη Ε, Τάξη ΣΤ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.