Επίσκεψη προετοιμασίας ομαδικής κινητικότητας Erasmus+KA1 στο Μπρασόβ και Χαλκείου

Το διήμερο 4 και 5 Απριλίου, η υποδιευθύντρια κι εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας Άννα Βελίκη μαζί με την εκπαιδευτικό Γαλλικής Γλώσσας Σταματούλα Μακρυπούλια, επισκέφτηκαν το σχολείο  Școala Gimnazială Hălchiu, στην περιοχή του Μπρασόβ στη Ρουμανία, στα πλαίσια του εγκεκριμένου προγράμματος Erasmus+KA1 με κωδικό 2023-1-EL01-KA121-SCH-000146087.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η γνωριμία, δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους εκπαιδευτικούς του ρουμάνικου σχολείου για την προετοιμασία της μελλοντικής επίσκεψης μαθητών της ΣΤ τάξης του σχολείου μας, και ο σχεδιασμό ποιοτικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για τη μελλοντική επίσκεψη ομάδας Ελλήνων μαθητών κι εκπαιδευτικών στο Χαλκείου.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη προγραμματίστηκε για την εβδομάδα 10 με 15 Ιουνίου 2024, με τη συμμετοχή 6 μαθητών και μίας μαθήτριας της ΣΤ τάξης. Τους μαθητές θα συνοδέψουν οι εκπαιδευτικοί: Άννα Βελίκη, Άννα Σταματιάδου (εκπ/κός Δ τάξης) και Θοδωρής Γκουτζουρέλας (εκ/κός παράλληλης στήριξης), ενώ ο εκπ/κός Φυσικής Αγωγής του σχολείου, Γιώργος Ευαγγέλου, θα πραγματοποιήσει επιτόπια παρακολούθηση διδασκαλίας (job-shadowing).

Δημοσιεύθηκε στην erasmus+KA1, Ευρωπαϊκά προγράμματα, Σχολικό έτος 2023-24. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.