ICT Orienteering 2022 – Serres and Olympic Games

Απο Πέμπτη 5/5/2022 έως και Τρίτη 10/5/2022 μπορείτε να παίξετε το Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Προσανατολισμού ICT Orienteering 2022 με θέμα “Σέρρες και Ολυμπιακοί Αγώνες” του 19ου Δ.Σ. Σερρών στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Το Παιχνίδι αυτό σχεδιάζεται και στήνεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Προσανατολισμού (World Orienteering Day-WOD https://worldorienteeringday.com/ ) απο μαθητές/τριες του ολοημέρου στο μάθημα πληροφορικής με την κα. Γκουτουλούδη Μαρία.

Σαν το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού οι μαθητές/τριες οι μαθητές/τριες θα πρέπει να μελετήσουν τον χάρτη, να εντοπίσουν τα σημεία ελέγχου, να σαρώσουν με το κινητό τους το qrcode στο φαναράκι orienteering που θα βρουν, να παίξουν το online κουιζ και να σημειώσουν τις μυστικές φράσεις που θα βρουν.


Φέτος παίξανε το παιχνίδι μας και οι Γάλλοι μαθητές/τριες που επισκέφτηκαν το 19ο Δ.Σ. Σερρών στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, υπεύθυνη του οποίου είναι η κα. Ματούλα Μακρυπούλια, για αυτό οι ερωτήσεις του παιχνιδιού βγήκαν από τους μαθητές/τριες μας στην ώρα μαθήματος των Γαλλικών.  

Περισσότερες λεπτομέρειες στο https://www.goutouloudi.gr/2022/04/ict-orienteering-2022-olympic-games/

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες με τους συμμετέχοντες

https://padlet.com/mgoutouloudi/orienteering2022

Δημοσιεύθηκε στην World Orienteering Day, Γαλλικά, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, Πληροφορική, Σχολικό Έτος 2021-2022, Τάξη Δ, Τάξη Ε, Τάξη ΣΤ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.