Βραβεύσεις μαθητών/τριών

Την Παρασκευή 13/5/2022, στην αυλή του σχολείου και με την παρουσία μαθητών/τριών, εκπαιδευτικών και γονέων/κηδεμόνων του σχολείου έγιναν οι εξής βραβεύσεις:

 – 6 μαθητών/τριών της ΣΤ2 και της εκπαιδευτικού πληροφορικής Γκουτουλούδη Μαρίας για το βραβείο που απέσπασαν για το παιχνίδι “Ιστορία Βυζαντινών Χρόνων” στην κατηγορία “Ψηφιακό αφηγηματικό Παιχνίδι-Δημοτικό” στον 1ο Διαγωνισμό Δημιουργίας Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Αφηγηματικού Παιχνιδιού του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) για την σχολική χρονιά 2020-21.

21 μαθητών/τριών της ΣΤ1, Ε1 και Δ2 και των εκπαιδευτικών Γκουτουλούδη Μαρία (εκπ/κό πληροφορικής), Νατάσα Παπάζογλου (εκπ/κό Μουσικής), Ευστρατόπουλο Νικόλαο (εκπ/κό εικαστικών) και Δόμνα Καβακίδου (εκπ/κό Θεατρικής Αγωγής) για τα 3 βραβεία που αποσπάσανε στη δράση «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο» -της Science View  www.lstt.eu σε συνεργασία με την Ελληνογερμανική Αγωγή- με την βιντεοσκοπημένη παράστασή τους Ένα διαφορετικό…ανθρώπινο πιάνο για την σχολική χρονιά 2021-2022.

Οι μαθητές/τριες μίλησαν στους μαθητές/τριες του σχολείου για την εμπειρία που έζησαν συμμετέχοντας στις δράσεις αυτές. Εξήγησαν με τι εργαλεία δούλεψαν ( python, renpy / makey makey, scratch) και ότι δεν ήταν τόσο εύκολο όλο αυτό αλλά προσπαθώντας πολύ κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους. Τέλος τραγούδησαν το υπέροχο τραγούδι με το ανθρώπινο πιάνο.

Εκ μέρους των παραπάνω διοργανωτών των δράσεων, ο διευθυντής του σχολείου μας κ. Ποργιόπουλος Γεώργιος ανέλαβε να απονέμει τους επαίνους των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι κληρώσεις του ICT Orienteering και της Σχολικής εφημερίδας μας.

Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, Μουσική, Πληροφορική, ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, Σχολικό Έτος 2021-2022, Τάξη Δ, Τάξη Ε, Τάξη ΣΤ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.