Κληρώσεις για το ICT Orienteering και για την Σχολική Εφημερίδα

Η δράση του ICT Orienteering έληξε στις 10/5/2022 και τις επόμενες μέρες οι απαντήσεις των μαθητών/τριών του σχολείου μας που έπαιξαν το εκπαιδευτικό παιχνίδι προσανατολισμού, συλλέχθηκαν και ελέγχθηκαν απο την οργανωτική και ελεγκτική επιτροπή μαθητών/τριών για την δράση αυτή και έπειτα τοποθετήθηκαν στις κατάλληλες κληρωτίδες Α και Β για να κληρωθούν τα δώρα (smartwatches και καπελάκια και διάφορα άλλα μικρά συμβολικά δώρα).

Εκτός απο τους 24 Γάλλους μαθητές/τριες με τους εκπαιδευτικούς τους, παίξανε το παιχνίδι προσανατολισμού ICT Orienteering πάνω απο 40 μαθητές/τριες του σχολείου μας. Επιπλέον, το παιχνίδι μας παίξανε γονείς/κηδεμόνες (ως συνοδοί των μαθητών/τριών) αλλά και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. Στην ιστοσελίδα του World Orienteering Day https://worldorienteeringday.com/ αναγράψαμε οτι το παίξανε συνολικά 82 άτομα.

Την Παρασκευή 13/5/2022, μετά την απονομή επαίνων σε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς για την απόσπαση βραβείων σε διαγωνισμούς, διεξήχθη κλήρωση τους μαθητές/τριες που παίξανε το παιχνίδι ICT Orienteering.

Επίσης, κατά την επιθυμία των μαθητών/τριών διεξήχθη και 2η κλήρωση για τους μαθητές/τριες του σχολείου μας που έχουν γράψει άρθρα ή ζωγράφησαν για την σχολική μαθητική εφημερίδα του σχολείου μας “Τα Μαγικά Μολύβια του 19ου Δ.Σ.”.

Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, Πληροφορική, Σχολικό Έτος 2021-2022, Τάξη Α, Τάξη Β, Τάξη Γ, Τάξη Δ, Τάξη Ε, Τάξη ΣΤ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.