Marché de Noël, Χριστουγεννιάτικη αγορά α λα γαλλικά

Ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες Fosses προσκαλεί τους μαθητές να συμμετέχουν στην Χριστουγεννιάτικη αγορά α λα γαλλικά που θα βρίσκεται στην “Πολιτεία των Ευχών” στην πλατεία Εμπορίου το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023.

Οι επίσκεπτες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν για τα Χριστουγεννιάτικα έθιμα στην Γαλλία, να δημιουργήσουν στολίδια με τα οποία θα στολίσουν Χριστουγεννιάτικο δέντρο, να φτιάξουν κάρτες με χριστουγεννιάτικες ευχές στα γαλλικά, να τραγουδήσουν τα Κάλαντα στα γαλλικά. Επίσης να παίξουν , να ζωγραφίσουν και να κεραστούν γαλλικές λιχουδιές.

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετέχουν με αφίσες και κάρτες που στολίζουν το σπιτάκι του Συλλόγου Ελληνογαλλικής φιλίας Σέρρες Fosses. Επίσης θα τραγουδήσουν γαλλικά τραγούδια που έχουν μάθει με την καθοδήγηση της καθηγήτριας γαλλικών του σχολείου, Μακρυπούλια Σταματούλα.

Σας περιμένουμε να σας υποδεχθούμε με χαρά.

Σας ευχόμαστε Joyeux Noël (Χαρούμενα Χριστούγεννα) Bonne Année (Καλή χρονιά) και να περάσετε όμορφες γιορτές με υγεία, αγάπη και χαρά.

Δημοσιεύθηκε στην Γαλλικά, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, Νέα, Σχολικό έτος 2023-24, Τάξη Ε, Τάξη ΣΤ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και χαρακτηρίσθηκε , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.