Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σχολείο μας!

Πολύ όμορφη, ζεστή και εορταστική η ατμόσφαιρα στο σχολείο μας το απόγευμα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023.

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης με πολύ μεράκι κι αγάπη έστησαν ένα εντυπωσιακό bazaar, με πράγματα που έφτιαξαν οι ίδιοι, με την εμψύχωση των δασκάλων τους κ. Βάσως Ψυρρούκα και Αναστασίας Τασάκου, ή προσέφεραν γονείς μαθητών του σχολείου.

Οι Παραμυθολαλίτσες μάγεψαν τους μικρούς μαθητές με την αφήγηση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, την ώρα που οι γονείς ενημερώνονταν για την τριμηνιαία πρόοδο των παιδιών από τους εκπαιδευτικούς.

Η χορωδία με μαθητές και μαθήτριες της Δ τάξης και ορχήστρα μαθητών των Ε και Στ τάξεων, πλαισίωσε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, με όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες που τους δίδαξε και διήθυνε η μουσικός του σχολείου μας, κ.Φωτεινή Δήμου.

To γεγονός της βραδιάς, όμως, ήταν η φωταγώγηση στην αυλή του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο το πρωί στόλισαν μαθητές της Στ τάξης με στολίδια που έφτιαξαν μαθητές όλου του σχολείου, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Εικαστικών κ. Νίκου Ευστρατόπουλου.

Η βραδιά έκλεισε με μοντέρνο χορό, από ομάδες μαθητριών των Δ2 και Ε1 τάξεων που εντυπωσίασαν με τις πρωτότυπες χορογραφίες τους, και κρασί, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Την παράσταση, όμω,ς έκλεψε ο Αι-Βασίλης της καρδιάς μας. Σκόρπισε χαρά με την παρουσία του και με το μικρό του βοηθό έδωσαν κεράσματα σε όλα τα παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο για την άριστη συνεργασία με το διευθυντή κ. Αθανασίου Νίκο, για  την οργάνωση αυτής της όμορφης βραδιάς! Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα!

Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, Νέα, Σχολικό έτος 2023-24, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.