Weihnachtsmarkt, Χριστούγεννα με άρωμα Γερμανίας

Οι μαθητές του σχολείου μας που διδάσκονται τη γερμανική γλώσσα στην Ε τάξη θα συμμετάσχουν την Παρασκευή 15, Σάββατο 16 εως τη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ,, Weihnachtsmarkt,, με θέμα τον εορτασμό των Χριστουγέννων στη Γερμανία που διοργανώνεται από τον τοπικό Σύλλογο καθηγητών γερμανικής γλώσσας στην πλατεία εμπορίου Σερρών στο πάρκο απέναντι από τα αστικά, για δέκατη χρονιά. Οι μαθητές μπορούν να έρθουν όποια μέρα θέλουν και όποια ώρα θέλουν. Αυτή είναι μια εθελοντική, εξωσχολική δραστηριότητα που σκοπό έχει αφενός να διασκεδάσει τα παιδιά που θα συμμετάσχουν και αφετέρου να προσφέρει τα έσοδα της εκδήλωσης για φιλανθρωπικό σκοπό. Φέτος θα στηρίξουμε ξανά το Κ.Ε.Π.Ε.Π Σιδηροκάστρου και το τμήμα πρόνοιας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών (το κοινωνικό συσσίτιο) και το ΚΑΑ.ΜΕ.Α.
Στη γιορτή αυτή θα προσφέρονται: χριστουγεννιάτικα στολίδια, βάφλες, μπισκοτάκια και ζεστό αρωματικό κρασί, σε πολύ χαμηλή τιμή. Οι μαθητές μας ήδη έχουν ετοιμάσει χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τους γονείς τους που θα διατεθούν προς πώληση στο σπιτάκι στη πλατεία! Frohe Weihnachten!!! Καλές γιορτές!

Δημοσιεύθηκε στην Γερμανικά, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, Νέα, Σχολικό έτος 2023-24, Τάξη Ε. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.